Terugblik Pitztaler Gletsjer 14 januari 2018

Pitztaler Gletsjer 3440 meter

Terugblik Pitztaler Gletsjer 14 januari 2018 Kaiserwetter

Als we terugkijken naar deze dag dan staat die nog gegrift in ons geheugen. DEze video’s zijn van 4 jaar geleden maar zouden zomaar vandaag gemaakt kunnen zijn (vanwege het kaiserwetter) Ook zie je weer hoe ongelofelijk mooi deze omgeving is. Het weer speelde ook een rol, we hadden de hele dag kaiserwetter en we kijken ieder jaar weer uit om naar het Pitztal te gaan. Vaak nemen we dan de combinatie, dat betekent in de ochtend skiën bij de Rifflsee. Één lange afdaling brengt je dan vanuit dit gebied bij het dalstation van de Pitztaler Gletsjer (treintje)

Maar bekijk zeker deze video update nog eens van 14 januari 2018. Als toegift stoppen we er nog 2 afdalingen bij. Let ook eens op de rust en de brede pistes! Echt een aanrader!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...