Terugblik Pitztaler Gletsjer 2 maart 2019

Pitztaler Gletsjer 3440 meter Topfoto

Terugblik Pitztaler Gletsjer 2 maart 2019

Vanaf de maand maart breekt normaal gesproken ook weer een periode aan dat we wat meer op gletsjers te zien zouden zijn. Dit jaar is dat anders vandaar dat we terugblikken naar 2 maart 2019. We bezochten de Pitztaler Gletsjer. We herhalen heel graag dan ook deze video update.

Ook namen we nog een afdaling op bij de Brunnenkogel.

Een nieuwe terugblik Pitztaler Gletsjer zal ongetwijfeld nog voorbij gaan komen dit seizoen.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...