Terugblik skigebied Kitzbühel 7 april 2019

Kitzbühel Steinbergkogel

Terugblik skigebied Kitzbühel 7 april 2019

Drie jaar geleden was het heerlijk skiën in het gebied van Kitzbühel. Het was warm, je voelde de lente, temperaturen in het dal waren echt heerlijk te noemen. Een zonnetje en zeker nog goede skipistes. Dat kun je allemaal terugzien in de video update die we destijds hebben gemaakt.

Omdat het zulk mooi weer was hebben we ook nog wat verschillende pistes in beeld gebracht. Wellicht doet het je wel pijn aan de ogen omdat voor de meeste het wintersportseizoen over is.

We beginnen eerst met de afdaling op de Streif, jullie weten vast wel dat dit de wedstrijdpiste is van de Hahnenkammrennen (afdaling) Natuurlijk waren niet alle gedeeltes te skiën maar het blijft een heerlijke afdaling. De tweede video is die van de afdaling Brunn en deze komt helemaal uit bij de Pengelstein.

Als 3e video zie je de afdaling van de Steinbergkogel, zeker een van onze favoriete afdalingen in dit gebied.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht