Terugblik Sneeuwdump 12 januari 2019, scheppen!

Sneeuwdump 12 jan 2019 scheppen

Terugblik Sneeuwdump 12 januari 2019, scheppen!

De dag van 12 januari 2019 kunnen wij ons nog wel herinneren. We zouden 3 dagen gaan skiën maar dat deden we alleen de eerste dag. De 2e en 3e dag stonden in het teken van caravans sneeuwvrij maken.

Waarom moest dit nu gebeuren?

Het had al meer dan een week achter elkaar gesneeuwd. Sneeuw dik gepakt op een dak dat gaat behoorlijk wat wegen. Onder deze druk zouden best caravans kunnen bezwijken (dat hebben we later in de winter ook wel gezien) En omdat het weer best veranderlijk is moet je er niet aan denken dat het ook maar eens eventjes zou kunnen regenen (niet dat dit gebeurd is maar je moet het risico wel uitsluiten) De daken worden topzwaar en daar moet je wat aan doen.

Ook de voorspelling was dat het na het weekend weer zou dumpen en dan moet je de ski’s even laten staan en maak dan vooral je dak leeg. Drie caravans stonden op het programma en daar doe je ook gewoon 2 dagen over als je het goed wil doen. Op sommige daken waar nog niets aan gedaan was lag een kleine 1,5 meter aan sneeuw. Maar beelden zeggen ook veel dus… bekijk zeker deze video eens.

De avond ervoor waren we nog tot in de avond bezig om een dak sneeuwvrij te maken. Wat een sneeuw! Kijk zelf. Het kan dus wel aan de noordkant een gigadump!

Ijspegels

Wat een heerlijke terugblik naar deze sneeuwdump.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht