Terugblik St Johann in Tirol 16 maart 2018

St Johann in Tirol

Terugblik St Johann in Tirol 16 maart 2018

Als we nu vandaag zouden kijken hoe het in St Johann in Tirol is dan zou je best wat kunnen zien mbt het saharazand maar natuurlijk ligt er sneeuw. zou je op dit moment willen kijken dan kan dat maar morgenochtend zie je alweer veel meer. Laten we hopen dat de sneeuw toch nog aardig wit ziet.

Kijk maar eens op de webcam pagina van St Johann in Tirol.

Vandaag precies 4 jaar geleden waren wij er ook. Toen was het niet diep winters en ook was er geen saharazand in velden of wegen te zien maar we hadden wel goed zicht om te skiën. We herhalen nog maar eens de video update de we hebben gemaakt op deze dag.

St Johann in Tirol Wilderkaiser

Turner in St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...