Terugblik St Johann in Tirol 24 februari VIDEO

St johann in Tirol Eichenhof Topfoto

Terugblik St Johann in Tirol 24 februari 2019 VIDEO

We hebben nog een “terugblik”gevonden, dit keer vanuit St Johann in Tirol. Wat een heerlijk weer. Vorige week waren we er ook en hadden helaas dit kaiserwetter niet. Maar wij zeggen altijd, gelukkig hebben we de beelden nog. Wat een top condities hadden we toen daar in dit skigebied. Kijk zelf maar eens.

St Johann Wildenkaiser Dennis Kromhout

Het skigebied van St Johann in Tirol is zeker een bezoek waard. Zeker ook als je in de omliggende gebieden bent. Mocht je de Super Ski Card hebben dan kun je uiteraard gebruik maken van dit gebied.

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...