Terugblik Stubaier Gletsjer 16 maart 2017

Terugblik Stubaier Gletsjer 16 maart 2017

Wederom een terugblik vandaag. Eerder hebben we vandaag al teruggeblikt naar St Johann in Tirol (16 maart 2018) Een jaar eerder waren we op één van de gletsjers waar we vaker komen, de Stubaier Gletsjer. De grootste skibare gletsjer van Oostenrijk. Met ook nog eens een verschrikkelijke lange dalafdaling. Deze laatste staat er niet op maar die zullen we eens herhalen voor jullie deze week.

In de video update is ook nog te zien een kleine lawine die net de piste niet op is gekomen. Voor de rest begon de dag wat bewolkt maar het werd steeds mooier, lees blauwer 🙂 Kijk zelf maar eens.

Maar we hebben nog een video update teruggevonden op 16 maart maar dan van het jaartal 2019. Kaprun de Kitzsteinhorn daar waren we op bezoek en …uiteraard was het weer FANtastisch.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...