Terugblik Video Kaprun Kitzsteinhorn 28 april 2019

Terugblik Video Kaprun Kitzsteinhorn 28 april 2019. Vorig jaar waren we nog op deze gletsjer actief. Dat hadden we vandaag naar alle waarschijnlijkheid ook geweest. We nemen jullie nog even mee naar vorig jaar op 28 april 2019. De video update en de live video’s op facebook weer een keer zien?

De eerste live video was die vanuit de auto. We waren op weg tussen Kitzbühel en Mittersill en moesten Pass Thurn over. Een mooie route en het had gesneeuwd!

Voorts zijn we snel doorgereden naar de Kitzsteinhorn om de laatste skimeters op deze gletsjer af te leggen in het seizoen 2018/2019.

Kaprun Kitzsteinhorn

Hoe onze laatste dag op de gletsjer eruit zag dat kun je hieronder bekijken.

Hieronder nog een live update vanuit de shuttle van Kaprun, ook liepen we de tunnel nog door om dan uit te komen bij het bergstation van de Gletscherjet 4.

Wanneer we weer terug zullen keren op deze gletsjer is de vraag. Laten we hopen dat als het nieuwe seizoen o0p deze gletsjer normaal gesproken zou beginnen wij ook weer van de partij mogen zijn.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...