Terugblik Zillertal Arena 17 maart 2017

Zell am Ziller Schnitzelparadis

Deze Schnitzel is te verkrijgen bij één van de mooiste afdalingen in Zell am Ziller

Terugblik Zillertal Arena 17 maart 2017

Er zijn al vele “terugblikken” voorbij gekomen. We wisten dat deze video ook aan de beurt zou komen. Niet alleen de video update die we maakte in de Zillertal Arena maar zeker ook de afdaling die we maakte in Zell am Ziller. De Sportivabfahrt met natuurlijk een mooie hut aan de linkerkant van de piste. Daar eindigde we ook even deze afdaling die we in beeld brengen. De foto hierboven zegt genoeg. Wie mist er nog meer zulke schnitzels?

Hieronder de drie video’s. Wij hebben er weer met plezier naar gekeken, jullie ook?

Zillertalarena

Zilletal Arena Krimml X Press

Volgend winterseizoen komen we graag weer eens langs in de Zillertal Arena. Onze laatste bezoek was afgelopen december 2021. Ook was het weer een geweldige Kaiserwetterdag. Benieuwd? Hieronder staat de video!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...