Terugblik Zillertal Arena 19 februari 2019

Zillertalarena

Terugblik Zillertal Arena 19 februari 2019

We waren opzoek naar videobeelden van de dag 19 februari en die hebben we gevonden. Speciaal halen we hieruit de video update die we maakte in 2019. Wat een FANtastische beelden vanuit de Zillertal Arena, bij Kaiserwetter afdalingen maken het blijft FANtastisch. Dat kon dus de hele dag. We waren opgestapt in Zell am Ziller en via Gerlos en Konigsleiten kwamen we in Wald terecht. Natuurlijk ook weer dezelfde route retour. Gelukkig hebben we de beelden nog. Kijk maar, ook nog een toegift.

Maar we hadden nog een paar video’s gevonden met exact dezelfde dag in februari, 19 februari. Deze hebben we hier toch maar bij geplaatst. Het is het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg en ook beelden vanuit Westendorf.

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht