Terugblik Zillertal Arena en Kaprun 21 maart

Zillertal Arena Gerlos

Terugblik Zillertal Arena en Kaprun 21 maart

Eerst blikken we terug naar 21 maart 2018. We waren in de Zillertal Arena waar we een heerlijk skitochtje maakte. Herkennen jullie de pistes nog? Het was nog aardig winters destijds. Overigens geldt dat niet echt voor vandaag. De temperaturen zijn op dit moment in de Oostenrijkse Alpen ook zeker niet winters maar wat willen we ook… het is lente.

Op 21 maart 2016 waren we op de Kitzsteinhorn in Kaprun. Wil je nog genieten van prachtig kaiserwetter, kijk dan deze video. Mooie blauwe luchten het kan niet beter of toch wel?

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 Topfoto

kaprun kitzsteinhorn

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht