The Descent Kitzbühel Hahnenkamm 3 oktober 2020

The Descent Kitzbühel Hahnenkamm  3 oktober 2020, Kitzbühel organiseerd voor het 3e jaar The Descent. Vanaf het starthuisje van de Hahnenkammrennen gaat er weer gestart worden. Nee, het draait dit keer zeker niet om skiën want sneeuw ligt er dan nog net niet. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de legendarische Mausefalle naar beneden loopt. Dat belooft weer een spektakel te worden.

Er is een reuzenslalom parcours uitgezet en het is de bedoeling dit parcours zo snel mogelijk hardlopend naar beneden te rennen. Veel waaghalzen zowel mannen als vrouwen zijn dan van de partij.

Bij The Descent zijn er net als bij de normale slalom 2 runs. Na de eerste run plaatsen zich de 30 tijdsnelsten. In de 2e run gaat eerst de nummer 30 naar beneden en als laatste degene die de beste tijd had in de eerste run.

Descent Race Parcours

Voor de mensen die dit stukje piste niet kennen. De Mausefalle is één van de legendarische stukjes piste van de Hahnenkammrennen (afdaling) Deze afdaling staat te boek als de gevaarlijkste afdaling vanuit het Wordcup Circuits. Hellingsgraad is daar “maar” 80% en dat is heel steil.

Dan nog even wat cijfers

  • Lengte van het parcours is 350 meter
  • Hoogteverschil 110 meter
  • Hellingsgraad max 80%

Meer weten ga dan naar de webpagina van deze The Descent.

Descent Hahnenkamm Kitzbühel

Descent Hahnenkamm Kitzbühel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...