The first line, als eerste op de piste in Fieberbrunn

Fieberbrunn

The first line, als eerste op de piste in Fieberbrunn. Een adembenemende zonsopgang, ongerepte hellingen en de eerste koffie op de berg.

Als je droomt van zo’n start van de dag ga dan voor de wekelijkse First Line-ervaringen in Fieberbrunn. Voor een exclusieve groep begint vanaf 28 december  2022 elke woensdag het skiplezier bij de Bergbahnen Fieberbrunn al om 7.30 uur. In een kleine groep van maximaal 30 personen en onder begeleiding van lokale gidsen kun je je eerste bochten maken op de ongerepte hellingen. En terwijl het eigenlijke skiën in het dal begint, genieten de deelnemers al van een uitgebalanceerd ontbijt in de Hochhörndler Hütte – met de eerste warme zonnestralen en een uniek uitzicht op het omliggende berglandschap.

Meer informatie:

  • Elke woensdag vanaf 28 december 2022
  • Trefpunt: 07:10 uur bij P3 Eventgondel bij de kassa’s
  • Registratie voor 12.00 uur de dag ervoor in de skiticketshop
  • Kosten per persoon: € 75,00 (geldige skipas is vereist)
  • Voorwaarde: u moet zich op het niveau van de rode piste bevinden.
  • De First Line kan niet plaatsvinden bij slecht weer of na hevige sneeuwval. In dit geval worden alle deelnemers de dag ervoor gecontacteerd en wordt het geld teruggestort.
  • Aantal deelnemers maximaal circa 30

Alle informatie en tickets is te vinden op Saalbach.com

Ander nieuws uit het Skicircus vind je hier.

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

ChaletsPlus Banner Groot

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×