The Ultimate Run deze FANtastische video moet je zien!

The Ultimate Run Markus Eder

The Ultimate Run deze FANtastische video moet je zien!

Wij hebben weer een echt Fabeltastische Video gezien met Markus Eder in de hoofdrol. Dit is een video die je echt moet bekijken. Het is ook niets voor niets dat eea weer op het kanaal komt te staan van RedBull.

Wat als je elke poederbocht, elke rail, elke cliff-drop, elke comp-run en elke kicker in één ultieme run zou kunnen koppelen? Nou, dat deed Markus Eder precies in ‘The Ultimate Run’!

Markus visualiseert sinds 2015 de ultieme run. Het lijkt misschien een eenvoudige onderneming in de uiteindelijke bewerking, maar voor misschien wel de meest veelzijdige skiër ter wereld betekende het dat hij zijn vaardigheidsniveaus in elke vorm en stijl van hedendaags freestyleskiën naar het volgende level moest tillen.

The Ultimate Run Markus Eder

De Ultimate Run begint aan de hoge uiteinden van Zermatt, terwijl Markus in een enorme poedersneeuw valt, voordat hij zich een weg baant door gletsjerblokken zo groot als bussen, van ijskliffen springt en vervolgens in de buik van de gletsjer glijdt, om vervolgens weer te verschijnen boven zijn geboorteplaats Klausberg. Terwijl hij maagdelijke velden met vers poeder aan het snijden is, neemt hij deel aan een sessie met zijn vrienden in zijn plaatselijke sneeuwpark, voordat hij weer de backcountry in gaat voor wat meer gezichtsopnamen. Hij blijft knallen als hij de besneeuwde architectuur van het kasteel van Taufer en een mijnmuseum betreedt. Terwijl de zon ondergaat boven de bergen, glijdt Markus naar het dal. Zes jaar droomskiën samengevat in tien minuten pure vreugde en adrenaline.

Het filmen heeft meer dan 90 dagen geduurd, volledig in de Alpen in de thuisregio van Markus. “The Ultimate Run is het droomproject van Markus”, zegt Tobi Reindl van Legs of Steel, “en het werd ook een van de grootste en meest opwindende projecten die we tot nu toe hebben gedaan.”

Bekijk de video hieronder.

Wat een Super Video. Er is ook nog een aftermovie deze kun je HIER bekijken.

Foto’s zijn screenshots uit de video van Red Bull.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...