Throwback Sunday Stubaier Gletsjer 16 februari 2020

Stubaier Gletsjer

Throwback Sunday Stubaier Gletsjer 16 februari 2020, het is natuurlijk volop zomer op dit moment van skiën is op dit moment geen sprake van op de Stubaier Gletsjer. Maar we wilde zelf wat verkoelende beelden weer eens plaatsen en kwamen onze video’s tegen die we op 16 februari 2020 hebben opgenomen.

We hadden deze dag in februari weer een FANtastische dag op de grootste (skibare) gletsjer van Oostenrijk. Ook in de winter doen wij gewoon wat gletsjer gebieden aan en daar is de Stubaier Gletsjer er zeker één van. Er stond zeker op sommige stukken een behoorlijk windje vandaar dat jullie ook veel skibeelden gaan zien. De Stubaier Gletsjer ligt op een halfuurtje van Innsbruck. Ideaal om bijvoorbeeld een lang weekend naar toe te gaan. Wie weet zit het al in jullie planning die van ons zeker.

Natuurlijk waren we zoals gebruikelijk ook live op facebook te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FANtastisch op de Stubaier Gletsjer. @stubai_tirol @stubai_glacier #poeder #poedersneeuw #tirol #topoftirol #austria🇦🇹 #oostenrijk🇦🇹 @visittirol

Een bericht gedeeld door FANtastisch Oostenrijk (@fantastisch_oostenrijk) op

Voorlopig is het nog zomer maar af en toe zouden we ook weer eens een afdaling willen maken… bv de Wilde Grub’n. Iemand bekend met deze afdaling?

Stubaier Gletsjer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht