Throwback, video update SkiWelt 24 maart 2019

Throwback, video update SkiWelt 24 maart 2019

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

In de winter van 2018-2019 hebben we enorm veel sneeuw gehad in Oostenrijk. We kwamen van de week opeens deze video update tegen. Het was al eind maart en wat waren de condities nog geweldig. Over het weer hadden we ook niet te klagen. Met dit soort video’s kom je waarschijnlijk toch wel weer in de stemming op wintersport te gaan.

We proberen iedere week wel een Throwback te doen naar eerdere video updates en of afdalingen. Zijn er nog wensen?

Laten we ook hopen dat we weer snel naar Oostenrijk kunnen gaan. Mochten de seinen eventueel op groen worden gezet over een tijdje dan weten we dat er veel mensen alsnog willen reizen naar Oostenrijk. Dan wil je natuurlijk wel een accommodatie hebben. Kijk ook eens naar onze accommodatiepagina en kijk eens rond wat er zo al nog te verkrijgen is. Ook zijn de annuleringsvoorwaarden bij oa Summit Travel maar ook ChaletsPlus aangepast aan deze tijd. Het is handig om toch alvast een onderkomen te hebben zeker als we straks met zijn allen tegelijkertijd weg willen en dan is vol echt vol…

SkiWelt Biwag

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 12 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht