Thuiskomen in Lieserbrücke en dan gelijk sneeuwruimen!

Waar staat mijn auto Lieserbrücke

Waar staat mijn auto?

Thuiskomen in Lieserbrücke en dan gelijk sneeuwruimen!

Marcel en familie is in augustus geëmigreerd naar Oostenrijk, Lieserbrücke en dat ligt vlak bij de Millstätter See. Gelegen op 600 meter hoogte kan er natuurlijk ook sprake zijn van sneeuw. Als jullie de berichten de laatste weken hebben gevolgd dan is er aan de zuidkant een behoorlijke hoeveelheid sneeuw gevallen. Gisteren was de familie weer thuis na een afwezigheid van een paar weken en dan kun je aan de bak. Sneeuwfrees gekocht en rammen maar.

In Nederland kijken waarschijnlijk een aantal mensen erg jaloers naar deze sneeuwmassa. Wij kennen wel een aantal mensen die dit werk gratis zouden doen. Maar bekijk de video die Marcel vandaag heeft opgenomen en wat een heerlijk weer aldaar.

Er werd aangegeven dat ze ook nog in het skigebied van de Goldeckbahn gaan kijken en daar zijn wij heel benieuwd naar. Laat de beelden maar komen.

Goldeckbahn

Sneeuwruimen Lieserbrücke

Sneeuwruimen Lieserbrücke

Sneeuwruimen Lieserbrücke

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht