Tickets Hahnenkammrennen inmiddels te koop

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Tickets Hahnenkammrennen inmiddels te koop. In januari zullen de heren weer van de legendarische “Streif” af gaan, fans kunnen hun kaarten inmiddels kopen.

Het nieuwe winterseizoen moet nog beginnen maar fans kunnen nu al kaarten bestellen voor de Hahnenkammrennen de bekendste race en meest prestigieuze wedstrijd op de kalender van de FIS, de overkoepelde organisatie van alle wintersporten. Ook het programma is inmiddels gepresenteerd door de Kitzbüheler Skiclub.

De 83 editie zal dit jaar gehouden worden van 16 t/m 22 januari 2023. Veel zal er niet gewijzigd worden met een primeur namelijk dat de kaart verkoop voor het eerst in de geschiedenis van dit evenement enkel in de voorverkoop of online te koop is.

Het aantal toeschouwers op racedagen is beperkt, maar er is per dag plaats voor maximaal 45.000 toeschouwers.
hahnenkamm

100 Tage bevor der erste Athlet an den Start geht, wünscht sich Michael Huber für die 83. Hahnenkammrennen „ein Zurück zur Normalität“. 

Over ongeveer 100 dagen zal de eerste atleet de Streif af gaan, een editie waarvan Michael Huber wenst op “een terugkeer naar de normaliteit” voor de 83e Hahnenkammrennen.

Kaarten zijn per direct te koop.

Programma

De complete programma en alles wat rond dit evenement plaats vind is hier te vinden. Het (verkorte) programma ziet er als volgt uit.

  • Vrijdag 20 januari: Kitzbühel-afdaling (Streif)
  • Zaterdag 21 januari: Hahnenkamm-afdaling (Streif)
  • Zondag 22 januari: Slalom (Ganslern)

Bron: hahnenkamm.com

Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×