Tiefenbachklamm bij Kramsach bezocht door Henny

Tiefenbachklamm Kramsach

Tiefenbachklamm bij Kramsach bezocht door Henny

We kregen van Henny een bericht binnen van zijn bezoek aan de Tiefenbachklamm. Dit alles is in de buurt van Kramsach. De wandeling is totaal 3 km.

Langs de Brandenberger Ache, een zijrivier van de Inn, loopt een wandelpad waarop je verschillende routes kunt lopen. Het is een grindpad met deels gezekerde stukken. Het is raadzaam om dit met juiste en goede schoenen te doen, dus geen slippers of gympies helaas hebben wij meerdere mensen met dit schoeisel zien klauteren wat ook zeer gevaarlijk is!

Tijdens de wandeling heb je het idee dat je je in een ansichtkaartenfabriek waant zo indrukwekkend is de omgeving, deze is nog mooier waar te nemen middels verschillende uitzichtplatforms boven de kloof, of vanaf de diverse loopbruggen. Dit zijn ook gewilde locaties voor een fotomoment waar ook driftig gebruik van wordt gemaakt.

Tiefenbachklamm Kramsach

Op een gegeven moment opent de kloof zich in een groene weide hier vindt je Jausenstation Tiefenbachklamm een ideale pleisterplaats met kinderspeelplaats. Waar het heerlijk bijkomen is van je wandeling.

Wat je hier echt moet bestellen is de Tiroler Prügeltorten een heerlijke koek/sprits die een echt traditioneel streekproduct is van Kramsach, kijk ook op hun site. Hierna kun je ook nog een half uurtje stroomopwaarts doorlopen naar Pinegg of weer terugwandelen langs de Kloof.

Tiefenbachklamm Kramsach Rups

Tijdens de wandeling kom je veel vlinders tegen die zich op en rond de vele vlinderstruiken begeven hierdoor loop je ook de kans om rupsen tegen te komen op de foto is te zien hoe groot sommige kunnen zijn. Op de rotsen groeien ook verschillende planten die het geheel tot een mooi plaatje weten te vormen.

Kortom een wandeling die je moet doen en waarvan je zelf de lengte  kan bepalen doordat je op meerdere locaties kan starten.

Groet Henny”

Henny bedankt voor je bijdrage.

Tiefenbachklamm Kramsach

Wie heeft deze klamm ook al eens gelopen? We zijn benieuwd naar jullie ervaring in deze klamm.

Wandelschoen op Maat Driebergen

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...