Tiefenbachklamm Pascal doet verslag

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm Pascal doet verslag

Tiefenbachklamm, we kregen een verslag binnen van Pascal die met de familie naar de Tiefenbachklamm was geweest. Niet alleen een verslag met foto’s maar ook een video.

De Tiefenbachklamm is te bereiken vanaf de A12, afrit 32 Kramsach. Vanaf deze afrit is het een kleine 8 kilometer tot aan het begin van de klamm (staat goed aangegeven)
Als je aankomt bij het begin van de klamm dan is daar een kleine parkeerplaats, daar start ook de route. Je kunt ook verder doorrijden naar het eindpunt (bij Jausenstation Tiefenbachklamm), maar dat is een dikke 8 kilometer verder via smallere bergwegen.

TiefenbachklammDe wandelroute is ongeveer 4,5 kilometer, goed te doen met kinderen, niet geschikt voor wandelwagens. De route start langs de beek, en kruipt langzaam omhoog, wisselend tussen mooie rotspartijen en veel groen. Een aantal keer ga je via een brug naar de andere zijde. Binnen de 2 uur is deze klamm te lopen.

Op het hoogste punt van de kloof is er een groot uitkijkplatform waar je goed uitzicht hebt over de smalle Tiefenbachklamm.

Aan het einde van de route is een jausenstation, waar je ook even heerlijk in de rivier kan afkoelen. Bij slecht of minder weer is het jausenstation gesloten en zijn verder dan ook geen voorzieningen bij deze klamm.

Kortom, een niet al te lange maar leuke route om te doen.

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×