Tiefenbachklamm Pascal doet verslag

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm, we kregen een verslag binnen van Pascal die met de familie naar de Tiefenbachklamm was geweest. Niet alleen een verslag met foto’s maar ook een video.

De Tiefenbachklamm is te bereiken vanaf de A12, afrit 32 Kramsach. Vanaf deze afrit is het een kleine 8 kilometer tot aan het begin van de klamm (staat goed aangegeven)
Als je aankomt bij het begin van de klamm dan is daar een kleine parkeerplaats, daar start ook de route. Je kunt ook verder doorrijden naar het eindpunt (bij Jausenstation Tiefenbachklamm), maar dat is een dikke 8 kilometer verder via smallere bergwegen.

TiefenbachklammDe wandelroute is ongeveer 4,5 kilometer, goed te doen met kinderen, niet geschikt voor wandelwagens. De route start langs de beek, en kruipt langzaam omhoog, wisselend tussen mooie rotspartijen en veel groen. Een aantal keer ga je via een brug naar de andere zijde. Binnen de 2 uur is deze klamm te lopen.

Op het hoogste punt van de kloof is er een groot uitkijkplatform waar je goed uitzicht hebt over de smalle Tiefenbachklamm.

Aan het einde van de route is een jausenstation, waar je ook even heerlijk in de rivier kan afkoelen. Bij slecht of minder weer is het jausenstation gesloten en zijn verder dan ook geen voorzieningen bij deze klamm.

Kortom, een niet al te lange maar leuke route om te doen.

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht