Tiefenbachklamm Pascal doet verslag

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm Pascal doet verslag

Tiefenbachklamm, we kregen een verslag binnen van Pascal die met de familie naar de Tiefenbachklamm was geweest. Niet alleen een verslag met foto’s maar ook een video.

De Tiefenbachklamm is te bereiken vanaf de A12, afrit 32 Kramsach. Vanaf deze afrit is het een kleine 8 kilometer tot aan het begin van de klamm (staat goed aangegeven)
Als je aankomt bij het begin van de klamm dan is daar een kleine parkeerplaats, daar start ook de route. Je kunt ook verder doorrijden naar het eindpunt (bij Jausenstation Tiefenbachklamm), maar dat is een dikke 8 kilometer verder via smallere bergwegen.

TiefenbachklammDe wandelroute is ongeveer 4,5 kilometer, goed te doen met kinderen, niet geschikt voor wandelwagens. De route start langs de beek, en kruipt langzaam omhoog, wisselend tussen mooie rotspartijen en veel groen. Een aantal keer ga je via een brug naar de andere zijde. Binnen de 2 uur is deze klamm te lopen.

Op het hoogste punt van de kloof is er een groot uitkijkplatform waar je goed uitzicht hebt over de smalle Tiefenbachklamm.

Aan het einde van de route is een jausenstation, waar je ook even heerlijk in de rivier kan afkoelen. Bij slecht of minder weer is het jausenstation gesloten en zijn verder dan ook geen voorzieningen bij deze klamm.

Kortom, een niet al te lange maar leuke route om te doen.

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm

Tiefenbachklamm

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...