TikTok ook op FANtastisch Oostenrijk volg je ons?

TikTok ook op FANtastisch Oostenrijk volg je ons?

Een kleine groep volgers van FANtastisch Oostenrijk is het niet ontgaan en volgen ons waarschijnlijk al op ons TikTok kanaal. Vanaf het winterseizoen willen we vele video’s op dit kanaal gaan uploaden. Aan jullie de vraag om ons te volgen op TikTok. Klik HIER en je zit meteen op ons kanaal.

In het verleden hebben we er al vele gemaakt maar we willen graag dat deze door vele mensen worden bekeken.

Hieronder een kleine greep uit wat er zoal is gemaakt.

Eind van deze week komen er waarschijnlijk weer een paar nieuwe TikTok video’s voorbij. Deze gaan we opnemen vanuit Sölden. De sneeuwvooruitzichten zien er FANtastisch uit.  Blijf ons maar volgen op de sociale media kanalen van FANtastisch Oostenrijk. Ook komen de video updates weer voorbij.

Sölden Tiefenbachgletsjer bergstation

Sölden Tiefenbachgletsjer bergstation

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×