Timelapse bouw 3S Eisgratbahn Stubai Gletsjer

Timelapse bouw 3S Eisgratbahn Stubai Gletsjer

Timelapse bouw 3S Eisgratbahn Stubai Gletsjer is maar een filmpje van 2,5 minuut maar het filmen duurde een maand, maar dan heb je ook een mooie timelapse waarin mooi weergegeven wordt hoeveel werk het is en hoeveel werk men verzet in een maand tijd.

De timelapse is gemaakt door Renderwerk in opdracht van Leitner Ropeways, en laat je zien hoe de productie van het 3S station in zijn werk gaat.

In de bovenstaande timelapse video wordt het gedeelte gebouwd voor in het dal- en bergstation, waar de gondel los komt van de kabel, mensen in en uit kunnen stappen en vervolgens weer gekoppeld wordt aan de kabel.

eisgratbahn bergstation

© Stubai Gletsjer

Maar naast de timelapse bouw 3S Eisgratbahn Stubai Gletsjer hebben we ook weer een paar leuke foto’s gevonden waarin de vorderingen die gemaakt worden mooi te zien zijn. Naast dit ook gelijk de nieuwe pistekaart van de Stubai Gletsjer, al is de gebruikelijke kaart nog niet uitgebracht voor aankomend seizoen maar wel een interactieve.

Een interactieve versie van deze kaart waar je kan zien welke liften open zijn en welke pistes, deze kaart kan je hier vinden. Ook leuk is de 3D versie van de kaart en de 360º panorama van de gletsjer.

Summittravel728x90

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×