Timmelsjoch over 2 weken weer berijdbaar

Timmelsjoch over 2 weken weer berijdbaar

Timmelsjoch

@Schlossmarketing

We hebben er al eerder aandacht aanbesteed. De mooie bergpassen die sneeuwvrij worden gemaakt en dat levert prachtige beelden op. Zie ook ons eerdere bericht.

Op de facebookpagina van Timmelsjoch Hochalpenstrasse AG en Tiroler Tageszeitung kwamen we weer hele mooie plaatjes tegen en wat te denken van onderstaande video’s.

De afgelopen weken heeft men behoorlijk sneeuw moeten ruimen. Meer dan een meter “neuschnee” was er gevallen en die verwijder je niet zomaar. Men heeft berekend dat als alle sneeuw afgevoerd zou moeten worden met vrachtwagens men dan 30.000 vrachtwagens vol zou kunnen laden. Dat wordt niet gedaan. In de video’s zie je wel op welke manier het wordt gedaan.

Zoals het er nu naar uitziet gaat deze weg weer open op 24 mei 2017 als de weersomstandigheden het toelaten. Mochten jullie in de buurt zijn. Stuur foto’s of een video door… wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen op verschillende bergpassen.

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht