Timmelsjoch Hochalpenstrasse medio juli pas open!

Timmelsjoch

Timmelsjoch Hochalpenstrasse medio juli pas open!

We berichten een tijdje geleden dat de Timmelsjoch Hochalpenstrasse op 11 juni open zou gaan. Helaas is dat niet doorgegaan. De spelbreker was dit keer geen sneeuwval. Op 28 mei 2020 kwam er op een gedeelte van deze bergpas een modderstroom en wat stenen en rotsen naar beneden. De schade die daar aangericht is …is aanzienlijk en zorgt voor een vertraging van 8 weken. Dat betekent dat je pas weer medio juli over deze bergpas kunt rijden.

Deze bergpas is beschadigd tussen Zwieselstein en Hochgurgl. De bergwand is op deze locatie nog wat instabiel en voorkomt dat er minimaal de komende 5 weken geen autoverkeer mogelijk is. Hopelijk gaat de weg eerder open, we houden het in de gaten.

Bron

Timmelsjoch

Timmelsjoch

Timmelsjoch Hochalpenstraße

Timmelsjoch Hochalpenstraße © Ötztal Tourismus

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Holland Snack Express 1200x400

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...