Timmelsjoch sneeuwruiming ook weer gestart

Timmelsjoch

Timmelsjoch sneeuwruiming ook weer gestart

De sneeuwruiming op de Timmelsjoch pas is ook weer gestart. Dit is de bergpas die begint of eindigt in het Ötztal Sölden en is de verbinding met Italië.

Op Facebook zagen we alweer wat mooie foto’s voorbij komen.

Ook plaatsen we hier nog eens een drone video van een aantal jaren geelden waar je kunt zien wat een sneeuwmuren er zo ontstaan.

De afgelopen weken is er ook nog eens behoorlijk wat sneeuw gevallen en we zijn benieuwd wanneer de bergpas weer open kan zijn. We houden jullie op de hoogte.

Wie heeft deze rit wel eens gemaakt? Graag reactie in de reacties op facebook we zijn benieuwd of jullie ook van die hoge sneeuwmuren hebben gezien. Foto’s of video’s kun je kwijt in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Maar geniet nu eerst van de onderstaande beelden.

Timmelsjoch sneeuwruimen 16 mei 2019

Timmelsjoch

Timmelsjoch Hochalpenstrasse

Timmelsjoch

Timmelsjoch

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×