Timmelsjoch vanuit Sölden weer berijdbaar!

Timmelsjoch

Timmelsjoch vanuit Sölden weer berijdbaar! Een tijdje geleden hebben we bericht van de Ötztalbundestrasse die dicht was gegaan vanwege een steenlawine. Hierdoor waren dorpen niet bereikbaar maar ook kon je vanuit Sölden niet naar Italië via de Timmelsjoch. Het zag er naar uit dat de weg pas weer open zou kunnen gaan in augustus. Maar goed nieuws de weg is open gegaan op 20 juli. Door heel veel inspanningen is het toch gelukt.

Hierdoor is de B186 de Ötztalerbundesstrasse weer open. Waar was het verkeer gestremd: tussen Zwieselstein en Untergurgl…. maar dat is gelukkig weer voorbij.

Hieronder is een mooie video te zien van hoe het er op die plek uitzag waar de lawine naar beneden is gekomen.

Wie gaat er nog over deze bergpas (Timmelsjoch) rijden deze zomer. We zijn zeer benieuwd naar jullie ervaringen?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...