Timmelsjoch voorbereidingen gaan 20 april van start

Timmelsjoch Hochalpenstraße

Timmelsjoch Hochalpenstraße © Ötztal Tourismus

Timmelsjoch voorbereidingen gaan 20 april 2020 van start. We zeggen daar natuurlijk wel bij als alles goed loopt, want we hebben ook nog te maken met een virus. Maar volgens de facebookpagina van de Timmelsjoch Hochalpenstrasse gaat de sneeuwruiming beginnen op 20 april 2020.

Maar….jullie kennen deze mooie bergpas toch wel? De bergpas loopt helemaal van Sölden naar Bozen in Italië (en omgekeerd natuurlijk)

Het sneeuwruimen levert normaal gesproken weer mooie beelden op. We houden het voor jullie in de gaten. Hieronder een mooi plaatje dan kun je zien hoelang deze bergpas is en sommige passages zijn redelijk steil.

Timmelsjoch

Recent hebben we ook al bericht over de Grossglockner Hochalpenstrasse. Daar is het nog niet zeker van dat men gaat beginnen. zoals het er nu uitziet laat men de sneeuw smelten en wil men in juni openen (daar moet nog en besluit over genomen worden) dan gaan er wel sneeuwploegen heen om de rest sneeuw (half mei op te ruimen)

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...