Tirol, Einde winterseizoen voor alle gebieden

St Johann in Tirol topfoto

Tirol, het is einde skiseizoen voor alle skigebieden in Tirol. Dit werd donderdagavond bekend gemaakt door de deelstaat Tirol. Hiermee wil men de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk inperken.

Met ingang van zondag 15 maart 2020 zullen alle skigebieden in Tirol gesloten worden, een dag later zullen alle hotels, pensionen en andere accommodaties gaan sluiten. Dit betekent dat alle gasten dit weekend moeten vertrekken, om dit zo ordentelijk mogelijk te maken is besloten dat sluiting van de accommodaties op maandag plaats vinden.

Voor ons heeft de gezondheid van onze gasten, medewerkers en de Tiroolse bevolking de hoogste prioriteit“, aldus gouverneur Günther Platter (ÖVP).

Het was volgens Günther Platter geen makkelijke beslissing maar deze verantwoordelijke beslissing is gedaan samen met vertegenwoordigers van de Tiroolse toerisme.

Ischgl

Eerder werd bekend dat Ischgl vanaf dit weekend sluit maar de skigebieden van Galtür, Kappl en See zouden open blijven, maar met de beslissing om geheel Tirol dit weekend te sluiten gaan ook deze skigebieden de liften stil zetten en pistes sluiten.

Bron: Land Tirol, tt.com, ORF, Tirol.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...