TirolS Fieberbrunn – Saalbach een update

TirolS Fieberbrunn – Saalbach een update

Het is alweer een tijdje geleden dat we met een update kwamen uit Fieberbrunn en Saalbach. Mocht je dit niet gelezen hebben dan hebben we deze link HIER nog even geplaatst.

Vandaag hebben we een update gekregen uit Fieberbrunn waar gewerkt wordt aan de TirolS bahn. Deze nieuwe lift zorgt voor aansluiting op het gebied van het Skicircus van Saalbach Hinterglemm en Leogang. De piste is dan niet de TirolS piste maar zal ongetwijfeld iets van Vierstadlalm-piste gaan heten of als jullie daar meer nieuws over hebben deel het dan met ons.

Vierstadlalm Fieberbrunn

Via onze bouwvakkers die aan de liften werken hebben we deze foto´s gekregen en zoals het er uit ziet loopt alles op rolletjes.

TirolS Bahn TirolS Bahn

De foto die je hier rechtsboven ziet daar zou aan de rechterkant nog een mooie skihut worden gebouwd waar ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Dat gaan we dus nog wel is uittesten in december 2015. Hieronder zie je de bouw ervan.

TirolS Skihut

Voorts hebben we doorgekregen dat alles op planning ligt en dat er niets meer in de weg staat om deze lift in december in gebruik te gaan nemen.

Hieronder nog wat plaatjes die voor zich spreken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...