Tirols hoogste zonsondergang Pitztaler Gletsjer

Zonsondergang Pitztaler Gletsjer

Zonsondergang Pitztaler Gletsjer, afgelopen week waren we op de Pitztaler Gletsjer en dat zal jullie vast niet zijn ontgaan want de beelden die we daar maakten waren echt prachtig. Zo ook stonden we aan het einde van de dag nog op het uitzichtplatform. In de dalen was de zon al niet meer te zien maar vanaf dit punt op 3.440 meter schijnt hij nog wel even.

Pitztaler Gletsjer

We dachten toen dat zou best leuk zijn om een zonsondergang mee te maken. Maar nu de zon toch wat langer blijft schijnen en de liften sluiten kan dit normaal gesproken niet…..maar….

Daar hebben de Pitztaler Gletsjerbahnen in dit skigebied toch eens goed over nagedacht en wat blijkt, er zijn een aantal dagen geselecteerd dat je toch naar de zonsondergang kunt kijken.

Het programma ziet er als volgt uit (mocht je er niet al op de ski’s aanwezig zijn):

  • 15:45 met de Gletscherexpress omhoog
  • vervolgens met de Wildspitzbahn naar das Café op 3.440 meter hoogte
  • in het Café een hapje en drankje
  • Live muziek “Sax’n’more Maria Kofler
  • Zonsondergang
  • Rond 18:30 weer terug met de Gletscherexpress

Laten we hopen dat het ook nog eens goed weer is. De dagen die in januari hiervoor gereserveerd zijn: 16 en 30 januari 2020. We gaan ervan uit dat er ook nog wel in februari dagen zijn dat dit wordt georganiseerd.

Pitztaler Gletsjer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht