Toeristen vieren feest in St. Anton

Mooserwirt St anton

St Anton, bovenstaande foto is niet van de deze winter maar van voorgaande jaren!

Toeristen vieren feest in St. Anton dit ondanks de huidige situatie en maatregelen, zo is toerisme niet mogelijk maar toch  verblijven er honderden vakantiegangers uit Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Deze groep zouden in St. Anton zijn om te skiën en snowboarden maar ondanks alle maatregelen hebben zij toch een maas in de wet gevonden. Op het internet schijnen tips te vinden zijn hoe dit allemaal te omzeilen is. Er circuleren foto’s waarop 30 tot 40 feestgangers te zien zijn aldus Helmut Mall burgemeester van St. Anton.

Officieel op zoek naar werk

Op social media wordt geadverteerd hoe men naar St. Anton kan komen onder het voorwendsel dat men werk zoekt. Het zijn volgens de burgemeester vooral jongeren. Ook is de burgemeester verontwaardigd op zowel de gasten als de huisbazen die ze  een verblijfplaats geven ondanks het verblijfsverbod. Ook gouverneur van Tirol Günther Platter (ÖVP) toont geen begrip wanneer tweede woningen worden opgericht onder het mom van beroepsdoeleinden. Platter verklaarde dat er reeds gesprekken met minister van Volksgezondheid Rudolf Anschober (Groenen) hadden plaatsgevonden om de maas in de wet de komende dagen te dichten.

Meer coronanieuws in ons liveblog. Lees ook de laatste cijfers vanuit Oostenrijk stand: 28 januari 2021

Bron: tt.com en orf.at

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Banner Bluetribe 1200x400

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...