Tolvignet A12 Duitsegrens – Oostenrijk Kufstein Süd.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

9 reacties

 1. Jochem schreef:

  Oh, wat hoor ik nu? Wij zijn begin dit jaar nog zonder vignet tot Kufstein Süd gegaan. Ik dacht ook dat er stond dat dat nog mocht.
  Dit seizoen dus maar wel een vignet aanschaffen..? Heb je een Oostenrijkse bron die het afschaffen van dit gedoogbeleid ook vermeldt?

  • Eric schreef:

   Jochem, kijk even bij de volgende link.Ik heb jaren altijd tot kufstein sud gereden maar helaas nu dus ook een vignet en daarom er in het vervolg af bij Worgl.

   http://www.anwb.nl/bestemmingen/landeninformatie/vakantie/bestemmingIndex.html?btiId=BTI_9&themaId=BEST_P_56
   Kijk bij Bijzonderheden punt 2.

   • Jochem schreef:

    Ik had gezien dat de ANWB het vermeldt op hun site, maar vroeg me af of er ook een Oostenrijkse bron was. Inmiddels heb ik er daar meerdere van gevonden.

    Eigenlijk raar, nu krijg je natuurlijk meer mensen die binnendoor rijden, althans, als je daar in de buurt moet zijn. Ik dacht eerst dat jij met Wörgl een afslag vóór de grens bedoelde, zodat je binnendoor kunt rijden. Maar ik zie dat Wörgl juist verderop ligt. Dat is voor mij niet van toepassing, omdat ik in Ellmau moet zijn, dus Kufstein Süd altijd al de meest gunstige afslag was.

    Achja, dan lappen we die 8,50 euro wel…

    • Eric schreef:

     Jochem, als iedereen in het hoogseizoen binnendoor gaat rijden krijg je giga files. Nee ik heb dat vignet en rij gewoon op de autobaan. Als je er bijna bent dan ga ik het laatste stuk zeker niet met een slakkengang naar het einde van mijn bestemming. Nee dan wil ik er zsm zijn. Helaas dan maar ervoor betalen.

     PS vanaf 1 jan 2016 ook tollplicht in Duitsland maar daar berichten we tzt wel over.

     • Jochem schreef:

      Dat met die files is exact wat ik bedoel. Ik pieker er niet over om die 8,50 te besparen (om vervolgens 10 euro voor m’n bordje spaghetti bij de lunch neer te leggen). Nee hoor, wij tuffen gewoon lekker over de snelweg tot Kufstein.

      En die Duitsers met hun tol.. tja, daar word ik al helemaal niet vrolijk van. Ik heb familie net over de grens…

 2. Ronaldo schreef:

  Ziet er allemaal goed uit Eric. Complimenten voor jou en Remco. Veel plezier nog. Vandaag niet op de KISTHorn? Zag je in de Media Markt rondneuzen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht