Afgelopen weekend was het top in Kitzbühel

Afgelopen weekend was het top in Kitzbühel

Kitzbühel Walde

Wij hadden zelf al wat sfeer kunnen proeven van de afdaling Walde in Kitzbühel op 6 november 2016. Wij hadden alleen het geluk een hele sneeuwrijke dag te hebben gekozen. Normaal gesproken houden we toch wel meer van een strakblauwe lucht maar je eerste afdalingen maken in poedersneeuw en op sommige momenten hevige sneeuwval was ook wel bijzonder lekker.

De beelden van deze dag staan hier onder. Maar ook Kitzski.nl heeft een leuke bijzonder vrolijke update gemaakt. Daar kun je zien hoe winters het er uit zag op 13 november. Er waren al meer skiliften open waaronder die van de Steinbergkogel en Ehrenbachhöhe. Als je de beelden zo ziet en je zou zeggen het is januari dan zou je dat ook geloven.

Een heel winterse week was het afgelopen week. Komende week wordt het wat warmer maar de sneeuw blijft zeker op hoogte liggen. Ook hebben we gezien dat de piste allemaal redelijk plat geprepareerd zijn. Ook dat is goed voor de eerste echte sneeuwlaag van het seizoen. Het wachten is op een volgende koude periode maar die komt vast nog wel. Weet ook, het is pas november en het seizoen is nu al beter begonnen dan de afgelopen jaren. Wij hebben er vertrouwen in. en dat geldt ook voor vele skigebieden. Aankomend weekend openen weer meer skigebieden de deuren.

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...