Top of the Mountain Easter Concert Ischgl, Nina Chuba

Top of the Mountain Easter Concert Ischgl, Nina Chuba

Top of the Mountain Easter Concert Ischgl, Nina Chuba

Ischgl heeft ook de artiest van het Top of the Mountain Easter Concert bekendgemaakt.

Ischgl kent naast een opening, Spring en closing editie ook een paas editie van de Top of the Mountain Concerten.

Heb je nog geen idee wat je met pasen wil gaan doen, dan is misschien een trip naar Ischgl om daar Nina Chuba te zien optreden een idee. Nina is misschien niet zo bekend in Nederland maar in Duitsland en Oostenrijk is dat wel anders.

Nina Chuba is bekend van nummers zoals: ‘Wildberry Lillet’, ‘Ich hass Dich’, ‘Femminello’ en ‘Mangos mit Chili’.

Nina Chuba

Nina Chuba werd op 14 oktober 1998 geboren als Nina Katrin Kaiser en is in Nederland vrij onbekend. In Duitsland en Oostenrijk kreeg zij in 2022 bekendheid met haar single “Wildberry Lillet”, die nummer 1 bereikte in zowel de Oostenrijkse als de Duitse hitlijsten.

Haar optreden zal om 13:00  uur beginnen. Een ski dagpas is inclusief entree tot het concert. Ook heeft elke meerdaagse skipas toegang tot dit evenement.

Het concert in een notendop

  • Wanneer: 31 maart 2024
  • Waar: Ischgl-stage Idalp, Ischgl
  • Aanvang concert: om 13.00 uur 
  • Kaartjes en prijzen

Top of Mountain Concert

Dit jaar eindelijk ook weer de traditionele Top of Mountain concerten. Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot o.a. Helene FischerAndrea BergMariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Lenny Kravitz, Tina Turner, Pink, Jason DeruloIl Volo en Alice, Eros Ramazzotti, Sean Paul, George Ezra, Kings of Leon en Simply Red. op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

De vier edities van de Top of the Mountain concerten zijn:

Alle informatie is te vinden op ischgl.com

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×