Top of the Mountain Opening Concert Ischgl, Demi Lovato

Top of the Mountain Opening Concert Ischgl, Demi Lovato

Ischgl heeft weer bij de seizoensopening een grote naam, dit jaar Top of the Mountain Opening Concert zal Demi Lovato de hoofdact zijn.

Op 25 november 2023 zal het skigebied van Ischgl officieel geopend worden en weer wordt dit groots gevierd. Dit jaar is het aan Demi Lovato de eer om de opening te verzorgen.

Demi Lovato

Om 18:00 uur zal de Amerikaanse singer-songwriter, actrice, pianiste en gitariste Demi Lovato bekend van hits van onder andere Let It Go (van “Frozen”) optreden, dit gebeurt in Ischgl bij de Silvrettabahn. Een ski dagpas is inclusief entree tot het concert. Ook heeft elke meerdaagse skipas toegang tot dit evenement.

Het concert in een notendop

  • Datum: 25 november 2023
  • Locatie: sportterrein Ischgl (Silvretta kabelbaan, parkeerplaats Oost)
  • Aanvang concert: om 18:00
  • Kaarten: Toegang is inbegrepen in de dagskipas en kost €85,00 voor volwassenen en €55,00 voor kinderen tot 17 jaar, en gratis onder de 8 jaar onder begeleiding van een ouder
  • Alle informatie over het kopen van tickets & de regels voor het concert vindt je hier.

Top of Mountain Concert

Dit jaar eindelijk ook weer de traditionele Top of Mountain concerten. Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot o.a. Helene FischerAndrea BergMariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Lenny Kravitz, Tina Turner, Pink, Jason DeruloIl Volo en Alice, Eros Ramazzotti, Sean Paul, George Ezra, Kings of Leon en Simply Red. op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

De vier edities van de Top of the Mountain concerten zijn:

  • Top of the Mountain Opening Concert 25 november 2023
  • Top of the Mountain Easter Concert 31 maart 2024
  • Top of the Mountain Spring Concert 14 april 2024
  • Top of the Mountain Closing Concert 30 april 2024
Alle informatie is te vinden op ischgl.com

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...