Top of the Mountain Spring Concert Ischgl, Andreas Gabalier

Top of the Mountain Spring Concert Ischgl, Andreas Gabalier

Ischgl heeft ook de artiest van het Top of the Mountain Spring Concert bekendgemaakt.

Ischgl kent naast een opening, easter en closing editie ook een lente editie van de Top of the Mountain Concerten. Het Top of the Mountain Spring Concert wordt jaarlijks begin april georganiseerd.

Op 14 april 2024 is het de beurt aan de Oostenrijkse volkszanger Andreas Gabalier  Deze Oostenrijkse volkszanger is ook bij de wintersporters bekend van de nummers ‘Hulapalu’ en ‘I sing a Liad für di’.

Andreas Gabalier

Andreas Gabalier is geen onbekende in de Après Ski wereld. Zijn hits worden in de diverse Oostenrijkse wintersportplaatsen luidkeels meegezongen. Om 13:00 uur zal de Oostenrijkse volkszanger Andreas Gabalier bekend van hits als Hulapalu aan zijn optreden beginnen.

Een ski dagpas is inclusief entree tot het concert. Ook heeft elke meerdaagse skipas toegang tot dit evenement.

Het concert in een notendop

  • Wanneer: 14 april 2024
  • Waar: Ischgl-stage Idalp, Ischgl
  • Aanvang concert: om 13.00 uur 
  • Kaartjes en prijzen

Top of Mountain Concert

Dit jaar eindelijk ook weer de traditionele Top of Mountain concerten. Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot o.a. Helene FischerAndrea BergMariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Lenny Kravitz, Tina Turner, Pink, Jason DeruloIl Volo en Alice, Eros Ramazzotti, Sean Paul, George Ezra, Kings of Leon en Simply Red. op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

De vier edities van de Top of the Mountain concerten zijn:

Alle informatie is te vinden op ischgl.com

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×