Top of Tirol Stubaier Gletsjer 3.210 meter

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Top of Tirol Stubaier Gletsjer 3.210 meter, op 3 januari 2020 waren we op de Stubaier Gletsjer te vinden. De Video Update heeft al klaar gestaan. Hebben jullie deze al bekeken?

Ook zijn we aan het einde van de dag naar het uitzichtplatform (Top of Tirol) gegaan en daar moet je best wel wat voor doen. We doelen dan op de trap die je naar boven moet gaan lopen. Loop je dit stuk in een keer dan scheelt het niet veel of je zou aan de beademing moeten. Wij hebben het maar wat rustiger aan gedaan. Halverwege kun je nog even pauzeren.

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Maar ben je eenmaal boven dan heb je werkelijk een FANtastisch uitzicht. Je kijkt naar Italië (Dolomieten) en je ziet heel veel bergen die boven de 3000 meter uitkomen.

In maart 2019 waren we ook op dit platform en hebben toen onderstaande video opgenomen.

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

In de ze facebookgroep nam Stefan live de volgende video op (3 januari 2020)

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Colada Sport2000 banner

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht