Top of Tirol Stubaier Gletsjer 3.210 meter

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Top of Tirol Stubaier Gletsjer 3.210 meter, op 3 januari 2020 waren we op de Stubaier Gletsjer te vinden. De Video Update heeft al klaar gestaan. Hebben jullie deze al bekeken?

Ook zijn we aan het einde van de dag naar het uitzichtplatform (Top of Tirol) gegaan en daar moet je best wel wat voor doen. We doelen dan op de trap die je naar boven moet gaan lopen. Loop je dit stuk in een keer dan scheelt het niet veel of je zou aan de beademing moeten. Wij hebben het maar wat rustiger aan gedaan. Halverwege kun je nog even pauzeren.

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Maar ben je eenmaal boven dan heb je werkelijk een FANtastisch uitzicht. Je kijkt naar Italië (Dolomieten) en je ziet heel veel bergen die boven de 3000 meter uitkomen.

In maart 2019 waren we ook op dit platform en hebben toen onderstaande video opgenomen.

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Stubaier Gletsjer Uitzichtplatform

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht