Topcondities Kaprun en iemand stelt zich voor

Topcondities Kaprun en iemand stelt zich voor

Natuurlijk waren we weer in Kaprun en ook op de gletsjer van de Kitzsteinhorn. Door tijdgebrek op dit moment zetten we snel wat in elkaar.

Topcondities Kaprun

Er wordt veel gevraagd naar de condities op de Gletsjer. Topcondities dat zeggen wij. Maar we blijven wel eerlijk. Tot het Alpinecenter kun je gewoon skiën of boarden. Helaas nog niet tot Langwied op 1976 meter en ook de Kristalbahn is nog net even een brug te ver.

Kortom Topcondities en dat laat Eric even zien op de ski’s. Meestal blijft ie toch achter de camera en kennen we alleen zijn stem. Maar nu werd er een uitzondering gemaakt. Hij had ook een geheel nieuw skipak aan van Rehall Ook had die een nieuwe helm en skibril op van Bluetribe. Bij Topcondities horen natuurlijk ook TOP spullen en die hebben we dit seizoen. Laat de sneeuw nu maar gaan vallen in de niet gletsjergebieden.

We proberen nog wat van deze dag in elkaar te zetten en kijken ook uit naar de dag van morgen. Kaiserwetter staat er op het programma de komende week. Dan zeker weer mooie beelden op deze site.

Bergfex Kaprun 29 okt 2015

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×