Tot 10 januari geen Après-Ski in Oostenrijk!

Hinterglemm Goasstall

Uitzicht richting Hinterglemm vanaf de Goaßstall.

Tot 10 januari geen Après-Ski in Oostenrijk! Het is jammer maar niet het einde van de wereld althans als je voor de wintersport gaat. De Après skibarren denken daar uiteraard anders over.

Eindelijk was dan het verlossende woord, dit weekend eindigt de lockdown en de kerstvakantie kan zo goed als wel doorgaan. Echter is er voor sommigen wel een minpuntje want losgaan tijdens de après-ski in Oostenrijk blijft voorlopig een illusie deze kerstvakantie.

Wanneer het weer mogelijk is dat is volgens een medewerkster van de Cin Cin in Gerlos een raadsel. „Vraag het maar na bij de regionale overheden, wij weten net zoveel als jij. Wanneer we precies weer open mogen, is ons ook een raadsel” aldus de medewerkster in de Telegraaf. Het Oostenrijks toerismebureau is echter helder. voorlopig niet, voor de nabije toekomst in ieder geval.

Solden Turner Après-ski

Après-ski Ter illustratie

Horeca

Dat de Après-ski net als de nachtgastronomie gesloten blijft na 11 december  was voor de bedrijven een nieuwe tik. Zij hopen niet op een herhaling van het vorige winterseizoen. Maar restaurants mogen gewoon open tot 23:00 uur maar met vaste zitplaatsen. Zo gaan o.a. de bekende Après-ski barren Goaßstall in Hinterglemm en Kuhstall in Ischgl wel open. Zij hebben vaste zitplaatsen en alleen met de bekende regels kan men daar wat eten en drinken.

Bron: Telegraaf

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chaletnl-banner-900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...