Tot het weekend is het zeker zomer

Tot het weekend is het zeker zomer

Hou je van zon en hoge temperaturen dan tref je het, het zomerweer duurt nog zeker tot het weekend.

Vandaag zorgt het hoge drukgebied voor weer een schitterende dag, lokaal kan de dag beginnen met mist. De mist zal zodra de zon erbij komt snel verdwijnen en wordt het een mooie en onbewolkte dag. De wind is zwak tot matig en waait uit oostelijke richtingen.

Het wordt weer een warme dag met een maximale middagtemperatuur dat ligt tussen de 23 en 30 graden.

Morgen blijft het warm en over het algemeen onbewolkt dankzij het hogedrukgebied. In de ochtend is er lokaal weer kans op een enkele mistbank die snel oplost zodra de zon erbij komt. Er waait slechts een lichte tot matige wind uit het noordoosten tot zuidoosten.
Maximum ligt tussen de 25 tot 31 graden met de hoogste temperaturen in het westen.

Tot het weekend is het zeker zomer

Pluim verwachting Sölden, wordt het na het weekend toch herfst??

Verdere trend

Donderdag wordt het nog iets warmer met een maximum tussen de 24 en 32 graden. De zon zal weer de overhand hebben maar een verdwaalde wolk is mogelijk. Lokaal kan de dag weer beginnen met mist.  In Opper- en Neder-Oostenrijk en in Wenen waait een oostelijke wind met een snelheid van 40 tot 50 km/u, verder lichte tot matige wind uit het noordoosten tot het zuidoosten.

Vrijdag weer veel zon en lokaal mist in de ochtend. De wind is matig, in het Donaugebied stevig en komt uit het oosten tot zuidoosten. Maximum ligt tussen de 24 en 30 graden.

Het weekend is wederom zonnig met lokaal mist in de ochtend. De wind komt weer uit het oosten. Maximum op beide dagen ligt tussen de 24 en 31 graden.

Hoe het na het weekend zal gaan verlopen? Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...