Tourskiërs zijn nog actief in skigebied VIDEO

Kirchberg Kitzbühel

Tourskiërs zijn nog actief in skigebied VIDEO. Zoals jullie ongetwijfeld wel weten zijn de skigebieden in Oostenrijk gesloten. De liften draaien dus niet meer. Toch kregen we een video binnen van mensen die aan het touren waren in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg.

Onder een lekker zonnetje konden ze toch nog wat meters afleggen. Helaas voor ons is het skiseizoen echt afgelopen maar herkenbaar zijn deze plekken zeker. Of er nog veel tourskiërs in de skigebieden aanwezig zijn dat betwijfelen we.

Met weemoed denken we terug aan een mooie skiseizoen en nu eerst maar wachten of we het virus de baas worden en dat we straks gewoon weer ons normale leven op kunnen pakken. Dat gunnen we een ieder toe…. en die vakanties….. die komen wel weer.

Denk om jezelf maar zeker aan anderen in deze barre tijden….

Kirchberg Kitzbühel

Kirchberg Kitzbühel letters KitzSki

Kirchberg Kitzbühel

Kirchberg Kitzbühel

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

1 reactie

  1. Julie schreef:

    De Alpenverein vraagt iedereen niet in de bergen te sporten om reddingsdiensten,artsen en helicopters,vrij te houden voor belangrijker zaken op dit moment….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht