Tragisch Nederlandse jongen van 14 jaar verongelukt in het Ötztal

Ongeval Helikopter

ter illustratie

Tragisch Nederlandse jongen van 14 jaar verongelukt in het Ötztal

Wat een vreselijk drama heeft zich vanmiddag op de piste voorgedaan. Een 14-jarige nederlandse jongen is verongelukt op een piste in het Ötztal

Oetz, een 14-jarige wintersporter is dinsdagmiddag omgekomen bij een ski-ongeluk in het skigebied Hochoetz. Bij het afdalen van de rode piste nummer 4 omstreeks 13.50 uur in het gebied “Kühtailebahn” ging de tiener om onbekende reden over de rand van de piste en viel ongeveer 25 meter over de rand van de piste, waar hij ernstig gewond bleef.

Een skiër die in de buurt was, hoorde een geluid en ontdekte toen de 14-jarige. De man riep onmiddellijk om hulp en klom naar de gewonde man toe. Een liftbediende en een andere skiër begonnen de jonge Nederlander te reanimeren. Zij werden afgelost door de bemanning van de C5 medische noodhelikopter.

Wat een drama en wij wensen de familie veel sterkte bij dit vreselijke verlies.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×