Trajectcontrole op skipistes wordt ingevoerd!

Trajectcontrole op de skipiste

Trajectcontrole op skipistes wordt ingevoerd!

We hebben afgelopen seizoen alweer veel berichten gelezen dat er kamikazepiltoten op de ski’s waren en die veroorzaken nogal eens wat ongelukken. Zelf kwamen we ook zo n kamikazepiloot tegen. Gelukkig was er niets gebeurd maar als je met dit soort snelheden naar beneden komt dan is het logisch dat daar tegen op wordt getreden. Er moest dus wat gebeuren en dat is nu dan eindelijk naar voren gekomen.

Trajectcontrole op skipistes is een systeem dat wordt gebruikt om de snelheid van skiërs te meten en te handhaven. Dit systeem bestaat uit camera’s die de skiërs volgen terwijl ze de piste afdalen en hun snelheid meten. Als een skiër te snel gaat, kan het systeem een ​​alarm activeren of zelfs een boete opleggen.

Het doel van trajectcontrole op skipistes is om de veiligheid van skiërs te vergroten door ongevallen te voorkomen. Door de snelheid te beperken, kunnen skiërs ongelukken vermijden en kunnen ze beter anticiperen op de omgeving en andere skiërs om hen heen. Het is ook een manier om de naleving van de lokale wetgeving en regelgeving te handhaven.

Hoewel de implementatie van trajectcontrole op skipistes nog relatief nieuw is, wordt het al stevig omarmt.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle skigebieden trajectcontrole gebruiken, en dat de invoering ervan afhangt van lokale wetgeving en andere factoren.

In het algemeen wordt trajectcontrole op skipistes goed ontvangen door skiërs, omdat het bijdraagt aan een veiligere omgeving. Er zijn echter ook zorgen geuit over de privacy en de mogelijke inbreuk op de persoonlijke vrijheid van skiërs. Het is dus belangrijk dat de implementatie van trajectcontrole op skipistes goed wordt gepland en uitgevoerd, met respect voor de rechten en privacy van skiërs.

Trajectcontrole op de skipiste

Op sommige pistes waren de borden al geplaatst welllicht dat iemand van jullie dat al hadden gezien.

Trajectcontrole op de skipiste

Trajectcontrole op de skipiste

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...