Treintje van Ellmau laatste rit 6 april 2015 VIDEO

Ellmau treintje

Treintje van Ellmau laatste rit 6 april 2015 VIDEO

Afgelopen week zagen we dat Ronald Mol een foto had gepost in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Dat was een foto van het legendarische treintje waarmee je naar de top van de Hartkaiser kon reizen in Ellmau.

Gedachten gingen ook terug naar het allerlaatste weekend dat het treintje in bedrijf was en dat was met Pasen 2015. Op 3 april 2015 hebben we bijna de hele rit opgenomen en zaten voorin bij de bestuurder van deze trein. Dat zijn nog eens beelden en het was die dag super zonnig, kaiserwetter dus. Beelden van deze rit zijn hieronder te bekijken.

Een paar dagen later, op 6 april 2020, waren we nog in het skigebied van SkiWelt. We zijn op de allerlaatste dag dat het treintje nog dienst deed ook ons allerlaatste ritje gaan maken. Wat was het winters deze dag. Een sneeuwstoring kwam ons gewoon nog even opzoeken en het zijn ook diep winterse beelden en dat voor april.

Maar ook zien jullie  nog de oude Jochbahn in Brixen im Thale voorbij komen. Ook van deze lift hebben we destijds afscheid genomen. Ook deze video kun je hieronder nog eens bekijken.

Op 7 april 2015 begin de demontage van het treintje…..

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht