Treintraject afgesloten tussen Ingolstadt en München

Afsluiting A9 Ingolstadt München
De locatie van de afsluiting A9 Ingolstadt München

Treintraject afgesloten tussen Ingolstadt en München, dit weekend is er een treinafsluiting langs de A9 tussen Ingolstadt en München, dit in verband met het afbreken van een brug. Men is druk bezig met het verbreden van de A9 naar 6 rijstroken, hierdoor moet een spoorbrug plaats maken. Of er hierdoor ook vertraging gaat optreden op de A9 is niet te zeggen op dit moment. Hou de berichtgeving op de radio in de gaten. BV Antenne Bayern of Bayern 3.

Dit weekend zullen er weer een hoop Nederlanders terug naar huis gaan, de tweede kerstvakantieweek is inmiddels ook ten einde. Dit zal dus betekenen dat de vakantiegangers zich kunnen opmaken op meer vertragingen. Een brug over de spoorlijn ten zuiden van Rohrbach zal dit weekend gesloopt worden, en aangezien het een belangrijke verkeersader tussen noord en zuid is zal het drukker worden.

Concreet gaat het om de periode van 3 januari van 22.00 uur tot 6 januari om 04.10 uur, naast de mogelijke problemen op de weg zullen ook treinen met vertragingen te maken krijgen. Wie weet valt het op de weg mee maar we vonden het wel belangrijk om dit toch even te melden.

Bron: Nordbayern.de

Banner CMP Groot 1200x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur (iPhone en iPad) niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht