Tropisch Heet en hoe was het er in de Winter?

Brixental Hohe Salve

We hadden vandaag een beetje een déjà vu momentje. Onze weerman Jeroen liep voor de verandering ook eens op de camping bij temperaturen die naar de 38 graden gingen wijzen.

Live op facebook ging even niet door technische probleempjes maar Jeroen nam een video op en deze staat hieronder.

Zo te zien is het echt stilte voor de echte vakantie periode die toch echt snel in juli gaat aanbreken. Het was erg goed te zien dat het dus vrij rustig was en je voelt het niet maar je had wel een idee dat het er toch best warm was.

Dat deed mij even in gedachten terug gaan naar de maand januari waar we heel veel sneeuw hadden gekregen op de camping en dat gold eigenlijk wel voor gehele noordelijke alpen. Het is bijna niet voor te stellen maar kijk hieronder…. zo kan het er dus uitzien in de winter. Wie verlangt al weer naar die tijd?

In de avond gingen we ook nog even bij de grote schepper op de camping kijken.

Maar het was gewoon maar even een dwaling van gedachte…of was ik daar de enige in. Voor de rest hopen we natuurlijk op een mooie lange zomer waarin je van alles kunt gaan ontdekken in Oostenrijk. Blijf het hier maar volgen. De komende weken komen een hoop zomerse artikelen live te staan.

CampingWelt 26 juni 2019 38 graden

Pitztal zomer

CampingWelt Grote banner

 

Alpen Reizen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...