Turner Dutch Designed Ski Weekend en Review

Turner Ski

Turner Dutch Designed Ski, vorige week waren we nog in Sölden tijdens het Winter Warm Up Weekend waar tegen de 100 mensen aanwezig waren om de ski’s van Turner uit te testen. Ook waren we er bij met een aantal teamleden van FANtastisch Oostenrijk. Gabi heeft van deze 4 dagen dat wij in Solden waren een video gemaakt.

Het weekend was echt geweldig, wel met een zwart randje maar daar hebben we al genoeg over bericht. Het winterseizoen moet nog echt beginnen maar wij kijken nu al weer uit naar volgend jaar. Het Winter Warm Up Weekend wordt dan voor de 5e keer gehouden en ook jij kan daar bij zijn. Gezelligheid, Skiën op de Turner Dutch Designed Ski en heel veel lol. We laten jullie nog weten wanneer dit volgende weekend is in 2020.

Maar wij zijn niet alleen zelf tevreden over deze Nederlandse ski. We kwamen recent ook nog een review tegen van Gear Limits die een videoreview hebben gemaakt van de Turner RC GS Alpineski 2019-2020.

Op de RevoX daar ski ik al 2 jaar op en wat een super ski is dat. Je kan er makkelijk bochten meedraaien en wat vooral van belang is dat de ski ook bij hoge snelheid zeer stabiel blijft. Echt een topski.

Turner Dutch Designed Ski Eric Kromhout

Turner Ski

Turner Designed Ski in Sölden

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...