TURNER, Dutch Ski Technology rukt op

Turner Ski

TURNER, Dutch Ski Technology rukt op in binnen en buitenland. Snelle groei op de indoor skibanen

Het Nederlandse skimerk Turner uit Heemstede heeft al aardig voet aan de grond gekregen in Nederland en is zelfs ook al zichtbaar buiten de landsgrenzen. Het in 2012 opgerichte merk heeft zich mede gespecialiseerd in hardwaren voor de indoor en outdoor ski- en snowboardbanen. Een uitgebalanceerde ski en snowboard zijn al bij een groot aantal indoor skibanen in gebruik. Maar we zijn er nog niet, we leren nog dagelijks en verbeteren waar nodig. Het indoorskiën is een goede leermethode en tevens kan je jezelf goed voorbereiden op je komende wintersport. Zie het als een (winter) sportschool. Op de turner website www.turnersports.nl kun je zien welke skibanen er al met Turner ski’s werken.

Naast de indoor ski’s en snowboards is er natuurlijk een collectie voor in de sneeuw. Kwaliteit in een compacte collectie waar de hedendaagse skiër en het grootste deel van de markt om vraagt, niet meer en niet minder. Van recreatieve piste ski’s tot supersport, kids, rental, all mountain, cross turn, SL, RC en GS. Inmiddels zijn er een aantal verkooppunten verspreid over Nederland en zijn er ook huur mogelijkheden. Ook de verkooppunten en verhuur locaties kunt u vinden op de Turner website.

Pilot store in Heemstede

De Turner Dutch Ski Technology Pilot Store is in Heemstede bij Tuday Sports. Hier kun je terecht voor informatie, advies, huur en ‘ Try before you buy’. Hier kun je terecht voor alle ins en outs van het materiaal en zoeken de beste optie welke past bij jouw performance.  In de pilotstore staan ook een grote collectie testski’s en demo modellen welke tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Turner organiseert tevens het Winter warm Up Weekend in Sölden welke afgelopen november 2019 door een kleine 100 enthousiaste Turner rijders werd bezocht. Meer informatie op www.turnersports.nl

Ps op dit moment (18 januari 2020) zijn er nog volop aanbiedingen in de Pilot Store in Heemstede. Diverse nieuwe ski’s alsmede testski’s zijn nog te verkrijgen maar ook hier geldt… op = op wees er dan ook snel bij.

Turner Designed Ski in Sölden

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht