TURNER Dutch Ski Technology ®

TURNER Dutch Ski Technology ®

Turner is ontstaan vanuit de pure passie voor de skisport en ontwikkelt en produceert onderscheidende producten die zorgen voor ultiem skigenot.

Wij geloven dat uitgebalanceerde ski’s moeten zorgen voor het optimaliseren van de juiste controle, stabiliteit, comfort en snelheid voor skiërs van elk niveau. Turner is een innovatieve producent die vanuit een duidelijke visie een hoogwaardig assortiment biedt voor zowel beginnend, gevorderde als wedstrijd skiër. De Turner wedstrijdski’s zijn FIS Approved. Wij bieden een zeer evenwichtige collectie waarbij kwaliteit, prijs, design en skigenot voor iedereen binnen bereik ligt.

Voor elke skiër heeft Turner de juiste ski. Voor de “easy going” recreant tot de “skilled rider” en topsporter. Turner ski’s kenmerken zich door kwaliteit, duurzaamheid en staat garant voor de ultieme ski-beleving.

Turner Revo X 

Turner heeft haar collectie afgestemd op de vraag vanuit de markt. De overzichtelijke collectie brengt ski’s in de Junior Line, Fun line, Sports line, Performance line, Race line en de Indoor line. De laatstgenoemde zijn speciaal geconstrueerde ski’s en snowboards welke geschikt zijn voor Indoor skiing en boarding maar ook geschikt zijn voor de sneeuw. Regelmatig wordt onze collectie aangevuld of ge-update. Kijk voor meer informatie op onze website www.turnersports.nl. Turner dealers vindt u op de Turner website. De Turner pilot store vindt u bij Tuday Sports in Heemstede.

Turner Ski

foto

Turner Banner

×