Turner heeft er weer een mooie ski bij, Turner Endurance Wood 74

Turner Endurance Sport 74

Turner heeft er weer een mooie ski bij, Turner Endurance Wood 74

Het is een publiek geheim dat wij al een aantal jaren skiën op de Turner ski’s, een Nederlandse ski en die verdient zeker alle lof.

Wij hebben afgelopen jaar de nieuwe Turner Endurance Wood 74 uitgetest. Een echte piste cruiser met light tip Rocker. Deze ski is inmiddels de vierde generatie Endurance ski’s en ook uitgevoerd met een betrouwbare VIST binding.

We hebben een korte video die we tussen de bedrijven hebben opgenomen toen we in St Johann in Tirol aan het skiën waren met de Turner Endurance Wood 74.

De nieuwe en verbeterde Turner Endurance is er in drie uitvoeringen de ‘Wood’ , de TI titanium en de lady titanium. Echte piste cruisers met 72 mm (lady) en 74 onder de voet in verschillende lengtes. De Wood is een zeer vriendelijke maar stabiele piste ski welke zeer veelzijdig is en veel pistes aankan. Mede door zijn lichte tip Rocker. De ski is 100% handmade. Voor de snelheidsduivel is er de Titanium uitvoering met 2 lagen titanium in de kern verwerkt.

De lady heeft slecht 1 laag titanium. Ook een zeer betrouwbare, comfortabele en stabiele piste ski.

Turner Sports
Nijverheidsweg 17
2102 LJ Heemstede

info@turnersports.nl

Tel: 0031 (0)639013070

Overigens zijn onderstaande dames ski’s ook nog te verkrijgen.

Turner Dames Ski

Turner Dames Ski

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×